Два акредитована семинара за библиотекаре с подручја матичности НБ Бор

У оквиру програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности, 4. новембра 2022, у организацији Народне библиотеке Бор, реализован је акредитовани семинар „Иновативне комуникационе вештине и мотивисање запослених у остваривању својих циљева“.

Аутор програма је Милица Поповић, дипл. библиотекар Матице Српске у Новом Саду. 

Семинару су присуствовали библиотекари из Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“ у Неготину, Библиотеке „Центар за културу“ у Кладову, Матичне библиотеке „Светозар Милетић“ Зајечар и Народне библиотеке Бор.

Министарство културе РС је у оквиру финансирања матичних фунција јавних библиотека подржало реализацију овог семинара (укуупно 28 учесника).

У оквиру програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности, 8. новембра 2022, у организацији Народне библиотеке Бор, реализован је акредитован семинар „Информационе комуникационе технологије – путокази ка савременој библиотеци“.

Аутор програма је Мирко С. Марковић, Интернет клуб Љиг.

Семинару су присуствовали библиотекари из Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“ у Неготину, Народне библиотеке Мајданпека, Матичне библиотеке „Светозар Милетић“ Зајечар и Народне библиотеке Бор (укупно 28 учесника).

Министарство културе РС је у оквиру финансирања матичних фунција јавних библиотека подржало реализацију овог семинара.