Забавно – образовни програм

Месечни водич кроз забавно – образовни програм

Забавно-образовни програм Дечјег одељења намењен је млађем узрасту корисника,од 4 до 6 година. Средом од 17:30 до 18:00 часова малишани могу да у радионици уче енглески језик, а од 18:00 до 18:30 буду у играоници коју реализујемо у сарадњи са родитељима.

Четвртком од 17:30 до 18:30 у радионици „Учимо слова“, најмлађи корисници библиотеке упознају се са словима азбуке, најпознатијим бајкама и причама за децу, најлепшим дечјим песмицама домаћих песника и осталим занимљивим садржајима.

Све то уз најлепше дечје музичке хитове, добро расположење и забаву.

ИГРАОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ ОД 4 ДО 7  ГОДИНА

Од 21. јануара 2009. године, сваке среде од 17:00 до 18:00 часова, најмлађи чланови Дечјег одељења моћи ће да уживају у шароликим забавно-образовним активностима. Цртаонице, причаонице, дечје игре и квизови, играонице на енглеском језику,  само су део програма којим ћемо анимирати овај узраст наших корисника. Програм ће реализовати радници Дечјег одељења, пријатељи библиотеке и родитељи наших најмлађих чланова.

Једно мишљење на „Забавно – образовни програм“

  1. Postovani,
    prijatno sam iznenadjena, vasom brigom o deci, vasim aktivnostima a posebno vasim prozorom u svet (sajtom) koji je pregledan, topao i moderan.

    Volim kada se profesionalnost vidi i van Beograda, i zelim da vas neizmerno pohvalim i da Vam se zahvalim za to.
    Nisam medjutim pronasla vas kontakt telefon
    predpostavljam da i mi koji nismo iz Bora mozemo da se pridruzimo vasim aktivnostima. Voleli bi da pogledamo pozorisnu predstavu 7.10 pa Vas molim
    da mi date kontakt telefon na koji bi mogli da rezervisemo karte.
    Unapred zahvalna nasa mala porodica.
    Srdacno
    Magistar /master na polju likovnih umetnosti
    Snezana Josic

Затворено за коментаре.